Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ. Καραμπελιά: 1821, Η δυναμική της Παλιγγενεσίας Οι Εναλλακτικές Εκδόσεις σας προσκαλούν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 19.30 στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Καραμπελιά: 1821: Η δυναμική της Παλιγγενεσίας Θα μιλήσουν για το βιβλίο οι: Σαράντος Καργάκος, συγγραφέας, Γιώργος Κοντογιώργης, πρ. πρύτανης Παντείου Παν/μίου Μιχάλης Μερακλής, καθηγητής λαογραφίας και ο συγγραφέας του βιβλίου Συντονιστής: Γιώργος Παπαδόπουλος – Τετράδης, πρώην διευθυντής Ελευθεροτυπίας Στον χώρο πολιτικής και πολιτισμού Ρήγας Βελεστινλής, Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα *Λόγω της γενικής απεργίας, που προκηρύχθηκε για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η βιβλιοπαρουσίαση μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου. Για ηλεκτρονικές παραγγελίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εναλλακτικών Εκδόσεων. http://ardin-rixi.gr/archives/196818



Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ. Καραμπελιά: 1821, Η δυναμική της Παλιγγενεσίας

Οι Εναλλακτικές Εκδόσεις σας προσκαλούν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 19.30 στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Καραμπελιά:

1821: Η δυναμική της Παλιγγενεσίας

Θα μιλήσουν για το βιβλίο οι:

Σαράντος Καργάκος, συγγραφέας,

Γιώργος Κοντογιώργης, πρ. πρύτανης Παντείου Παν/μίου

Μιχάλης Μερακλής, καθηγητής λαογραφίας

και ο συγγραφέας του βιβλίου

Συντονιστής: Γιώργος Παπαδόπουλος – Τετράδης, πρώην διευθυντής Ελευθεροτυπίας

Στον χώρο πολιτικής και πολιτισμού Ρήγας Βελεστινλής, Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα

*Λόγω της γενικής απεργίας, που προκηρύχθηκε για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η βιβλιοπαρουσίαση μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εναλλακτικών Εκδόσεων.

http://ardin-rixi.gr/archives/196818

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου